Панірувальні сухарі допомагають вашим котлеткам, відбивним, шніцелям і нагетсам зберігати соковитість усередині і роблять їх апетитнішими і золотистими зовні.
Зазвичай їх купують у магазині або готують самостійно із сухого хліба.
Але якщо ви приготували фарш або вже відбили м'ясо і виявили, що панірувальні сухарі закінчилися - не поспішайте бігти в магазин. На вашій кухні точно знайдеться чудова альтернатива.
Мабуть, найочевидніший варіант – борошно. Для м'яса відмінно підійде не тільки пшеничне, а й будь-яке інше, наприклад, кукурудзяне, рисове, вівсяне і т.д.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Більш щільну скоринку, якщо порівнювати з мукою, створює манна крупа.
Як і в першому, так і в другому випадку рибу, м'ясо, котлети, шніцелі та інше спочатку потрібно занурити в яйце, а потім – в муку (манку).
Нарешті, виручити у скрутній ситуації здатні будь-які хрумкі снеки, наприклад крекери зі смаком цибулі або чіпси.
Перед використанням слід подрібнити на крихту. Зробити це можна в блендері або навіть у зип-пакеті: перекладіть печиво чи чіпси у щільний мішок, випустіть повітря, закрийте та прокатайте качалкою.
Нагадаємо, що цим лайфхаком користувалися ще наші бабусі: навіщо кидати м'ясо у цукровий сироп.
Раніше ми повідомляли, що кабачки вже нема куди подіти - складіть їх у банку з кетчупом: простий рецепт салату на зиму.
Також стало відомо, що в магазині такого не знайдете: рецепт кисло-солодкого соусу з черешні до м'яса чи сиру.