Панірувальні сухарі допомагають вашим котлеткам, відбивним, шніцелям і нагетсам зберігати соковитість усередині і роблять їх апетитнішими і золотистими зовні.

Зазвичай їх купують у магазині або готують самостійно із сухого хліба.

Паніровка відбивних у манній крупі. Фото кадр з Youtube

Але якщо ви приготували фарш або вже відбили м'ясо і виявили, що панірувальні сухарі закінчилися - не поспішайте бігти в магазин. На вашій кухні точно знайдеться чудова альтернатива.

Мабуть, найочевидніший варіант – борошно. Для м'яса відмінно підійде не тільки пшеничне, а й будь-яке інше, наприклад, кукурудзяне, рисове, вівсяне і т.д.

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Показати ще

Паніровка відбивних у борошні. Фото кадр з Youtube

Більш щільну скоринку, якщо порівнювати з мукою, створює манна крупа.

Як і в першому, так і в другому випадку рибу, м'ясо, котлети, шніцелі та інше спочатку потрібно занурити в яйце, а потім – в муку (манку).

Манна крупа, фото womanadvice

Нарешті, виручити у скрутній ситуації здатні будь-які хрумкі снеки, наприклад крекери зі смаком цибулі або чіпси.

Перед використанням слід подрібнити на крихту. Зробити це можна в блендері або навіть у зип-пакеті: перекладіть печиво чи чіпси у щільний мішок, випустіть повітря, закрийте та прокатайте качалкою.

М'ясо у паніровці. Фото Freepik

Нагадаємо, що цим лайфхаком користувалися ще наші бабусі: навіщо кидати м'ясо у цукровий сироп.

Раніше ми повідомляли, що кабачки вже нема куди подіти - складіть їх у банку з кетчупом: простий рецепт салату на зиму.

Також стало відомо, що в магазині такого не знайдете: рецепт кисло-солодкого соусу з черешні до м'яса чи сиру.