Картопляний пиріг із фаршем - це універсальна страва, яка чудово підходить для обіду, вечері чи навіть сніданку (за умови, що інгредієнти підготовані заздалегідь). Цей пиріг можна смакувати як гарячим, так і холодним, що робить його ідеальним варіантом для швидкого перекусу або пікніка.

Для приготування такого пирога знадобляться наступні продукти:

  • 4 великі картоплини;
  • 300 г курячого фаршу;
  • цибуля, болгарський перець, помідор - по 1 штуці;
  • часник - 2 зубчики;
  • томатна паста - 2 столові ложки;
  • сир для посипки;
  • сіль, чорний перець, спеції, свіжа зелень.

Приготування

Картопляний пиріг з фаршем: фото скрін рецепту

Картоплю зваріть до готовності. Потім потовчіть її в однорідну масу, викладіть у форму й ретельно розрівняйте. Запікайте в духовці при температурі 180°C протягом 10 хвилин.

На сковороді обсмажте нарізаний болгарський перець і цибулю. Додайте курячий фарш, нарізаний помідор, подрібнений часник і томатну пасту, тушкуйте до готовності начинки.

Картопляний пиріг з фаршем: фото скрін рецепту

Популярні новини зараз

Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати

ПриватБанк обнуляє пенсійні картки: можна втратити не одну виплату

Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Показати ще

Вийміть форму з духовки, рівномірно викладіть начинку поверх картопляної основи. Рясно посипте тертим сиром та подрібненою зеленню, поставте назад у духовку на 20–25 хвилин при тій самій температурі.

Смачний і ситний пиріг із ніжною картопляною основою та ароматною начинкою готовий!

Картопляний пиріг з фаршем: фото скрін рецепту

Раніше портал Знай писав про салат з макаронів з куркою та перцем: відповідь на питання про те, що приготувати, щоб було смачно, ситно, швидко та бюджетно.

Також портал повідомляв про ароматні слойки з мандарином: рецепт десерту, який приносить Новий рік раніше терміну.

Крім того, ми інформували про морквяний пиріг, в який закохуєшся з першого шматка: затишок осені в кожній крихті, рецепт.