Гарячий суп – завжди гарна ідея для обіду. Коли за столом збирається вся родина, смачна страва ніколи не буде зайвою.

Але перша страва, яку ми замовляємо в ресторані, зазвичай відрізняється за смаком від тієї, яку ми готуємо вдома. Ресторанний суп відрізняється більш яскравим смаком та ароматом.

Курячий суп з рисом, скріншот: YouTube

Відповідь на запитання "чому?" такий очевидний: професійні кулінари використовують додаткові компоненти, що покращують смакові якості страви. Чи можна використовувати ці інгредієнти вдома? Звичайно! І тоді приготований господинею суп вийде не гірше за ресторанний.

Суп. Фото Freepik

Популярні новини зараз

Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Показати ще

СЕКРЕТНИЙ ІНГРЕДІЄНТ

Як рідка складова супу повинен виступати не тільки м'ясний бульйон. Необхідно використовувати рідину, одержану з овочів. Причому йдеться не про овочевий відвар (він уже і так присутній у страві).

У суп бажано додати|добавляти| овочевий сік. І краще, щоб він був свіжим. Рідина можна отримати з моркви чи помідорів.

Невеликий обсяг цього напою, налитий у каструлю на заключному етапі варіння супу – гарантія покращення смакових якостей страви. Суп вийде набагато апетитнішим. З'явиться яскравий та цікавий аромат, який зазвичай присутній тільки в ресторанних стравах.

Суп. Фото Freepik

Нагадаємо про закуску на будь-який стіл: рецепт фаршированих яєць, потрібно лише 15 хвилин.

Раніше ми повідомляли, що літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.

Також, коли ціни на м'ясо в космосі: рецепт бюджетних цибульних котлет, які смачніші за курячі.