Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають чим себе зайняти на кухні в ці спекотні літні дні на кухні, у нас є чудовий рецепт. Цього разу ми разом розберемося, як приготувати фаршировані яйця.

Не будемо сперечатися, адже це по правді одна з найпопулярніших закусок на святковий стіл.

Про цей рецепт розповів один з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різних страв у соціальних мережах.

Фаршировані яйця, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з продуктів:

Популярні новини зараз

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Показати ще

- Яйця - 4 шт;
- Сир твердий - 50-70 г;
- Майонез - 2 ст.ложки;
- Часник - 2 зубчики;
- Зелень петрушки - 2-3 гілочки;
- Перець - 1 щіпка;
- Сіль (за бажанням) - 1 щіпка.

Як приготувати яйця з часником і сиром:

Яйця залити водою (1 літр). Поставити на вогонь, довести воду до кипіння. Варити яйця на середньому вогні 5-7 хвилин. Злити гарячу воду і залити холодною на 5 хвилин.

Фаршировані яйця, скріншот: YouTube

Зелень петрушки вимити і нарубати. Часник очистити, вимити, подрібнити за допомогою часникодавки. Сир натерти на дрібній тертці.

Фаршировані яйця, скріншот: YouTube

Чверть сиру залишити для прикраси. Очистити варені яйця, розрізати навпіл, вийняти жовтки. Жовтки потрібно подрібнити.

Подрібнені жовтки з'єднати з іншими продуктами. Змішати їх із сиром, часником і майонезом до однорідності. Поперчити начинку.

Фаршировані яйця, скріншот: YouTube

Оскільки в начинці містяться інгредієнти, які вже солоні, то можна обійтися і без солі, але можна отриману суміш посолити за необхідності.

Наповнити сумішшю жовтків і сиру половинки білків. Яйця, фаршировані сиром із часником, посипати сиром і зеленню петрушки.

Нагадаємо, жінки та чоловіки відчувають біль по-різному - вчені пояснили чому.

Раніше повідомлялося, запах відчують усі сусіди: рецепт сухої аджики із Закарпаття, їсти можна одразу.

Також, тепер молода картопля тільки за цим рецептом: такий пікантний смак неможливо забути.