Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають чим себе зайняти на кухні в ці спекотні літні дні на кухні, у нас є чудовий рецепт. Цього разу ми разом розберемося, як приготувати фаршировані яйця.
Не будемо сперечатися, адже це по правді одна з найпопулярніших закусок на святковий стіл.
Про цей рецепт розповів один з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно з продуктів:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
- Яйця - 4 шт;
- Сир твердий - 50-70 г;
- Майонез - 2 ст.ложки;
- Часник - 2 зубчики;
- Зелень петрушки - 2-3 гілочки;
- Перець - 1 щіпка;
- Сіль (за бажанням) - 1 щіпка.
Як приготувати яйця з часником і сиром:
Яйця залити водою (1 літр). Поставити на вогонь, довести воду до кипіння. Варити яйця на середньому вогні 5-7 хвилин. Злити гарячу воду і залити холодною на 5 хвилин.
Зелень петрушки вимити і нарубати. Часник очистити, вимити, подрібнити за допомогою часникодавки. Сир натерти на дрібній тертці.
Чверть сиру залишити для прикраси. Очистити варені яйця, розрізати навпіл, вийняти жовтки. Жовтки потрібно подрібнити.
Подрібнені жовтки з'єднати з іншими продуктами. Змішати їх із сиром, часником і майонезом до однорідності. Поперчити начинку.
Оскільки в начинці містяться інгредієнти, які вже солоні, то можна обійтися і без солі, але можна отриману суміш посолити за необхідності.
Наповнити сумішшю жовтків і сиру половинки білків. Яйця, фаршировані сиром із часником, посипати сиром і зеленню петрушки.
Нагадаємо, жінки та чоловіки відчувають біль по-різному - вчені пояснили чому.
Раніше повідомлялося, запах відчують усі сусіди: рецепт сухої аджики із Закарпаття, їсти можна одразу.
Також, тепер молода картопля тільки за цим рецептом: такий пікантний смак неможливо забути.