Борщ найвідоміша щира українська страва, проте її особливість полягає в тому, що універсального класичного рецепту цієї страви просто не існує.
В одного кухаря ніколи не буде двох однакових борщів, адже ця страва передає не лише смак, а й настрій, емоції та думки.
Кожна господиня має секрети, завдяки якій її борщ обожнює вся родина.
Якщо основні інгредієнти борщу відомі кожному, то зі спеціями, які підсилюють смак овочів, можна експериментувати. Найпростішим підсилювачем смаку є цукор.
Виплати зросли лише для обраних: кого залишили за бортом пенсійної індексації
Заберуть до війська без права на оскарження: кого відстрочка не захистить від мобілізації
В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
Без документів — під арешт: ТЦК готують масштабні перевірки українців
Під час приготування бурякової засмажки додайте на сковороду столову ложку цукру і добре перемішайте.
Цукор розчиниться і буряк карамелізується.
Головне, не переборщити. Це стосується всіх інгредієнтів борщу.
Всього однієї маленької ложки буде достатньо, щоб ваш борщ став смачнішим за звичайний.
Не варто забувати і про те, що в борщі обов'язково має бути характерна кислинка, тому цукор не повинен перебивати смаку інших інгредієнтів.
Не всі знають, що цукор допомагає бурякам зберегти його червоний колір, і борщ не стає блідим.
Якщо ви використовуєте готову заправку для борщу, до її складу входить цукор, тоді додатково підсолоджувач додавати не потрібно.
Нагадаємо, що 25 хвилин і все, без довгого приготування: рецепт лінивих голубців, який попросить навіть бабуся.
Раніше ми повідомляли, що якщо на квас та кефір немає грошей – набираємо воду в крані, і готуємо окрошку: економний рецепт.
Також стало відомо, що макарони можуть стати чудовим десертом: рецепт запіканки з яблуками.