Якщо у вас закінчились ідеї, що можна приготувати в сезон гарбуза, крім гарбузової каші з рисом, саме час починати експериментувати. Можна наприклад запекти шматочками чи зробити з неї драники.
Наш портал підібрав для вас найпростіший, але разом із тим смачний рецепт такої страви.
Як приготувати драники із гарбуза розповіла фудблогерка Наталя Пархоменко на своєму YouTube-каналі.
Інгредієнти:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
- очищений гарбуз – 700 г
- цибуля – 1 головка
- часник – 2 зубчики
- яйця – 2 шт
- борошно - 100 г
- сіль перець
Спосіб приготування:
Для початку потрібно почистити гарбуз від шкірки та натерти овоч на великій тертці. У натертому вигляді посолити та розім'яти руками.
До гарбуза на дрібній тертці натерти часник, на великій – цибулю.
Додати в масу яйця та перець. Перемішати.
Додати борошно і знову все ретельно перемішати.
З отриманого тіста посмажити драники на добре розігрітій з олією сковороді. Готові драники подавати зі сметаною.
Смачного!
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ніжніше тільки руки коханого: рецепт осінніх булочок "Сіннабон" з гарбузом та корицею
Раніше портал Знай інформував, збережіть "хрюшці" життя, приготуйте відбивні з баклажанів у клярі
Також наш портал повідомляв, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто