Восени традиційно варять ароматний глінтвейн, але яблучний сидр здатний зігріти та підняти настрій анітрохи не гірше. Його слід подавати гостям, які тільки-но прийшли з холоду, а також пити для створення затишної атмосфери або брати на прогулянки.
Готується сидр дуже просто, але будьте готові до того, що на повільному вогні він має варитись декілька годин. Однак у цьому є плюс, адже вдома стоятиме неймовірний аромат яблука та спецій.
Інгредієнти:
- Яблука (можна різних сортів) – 6 шт.
- Апельсин - 1 шт.
- Кориця - 2 палички по 10 см
- Гвоздика - 3 шт.
- Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
- Корінь імбиру – 1 см.
- Вода - щоб покривала фрукти
- Коричневий цукор – 3 ст.л.
Як приготувати яблучний сидр:
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Яблука та апельсин помити та порізати на 4 частини. Насіння, шкірку і плодоніжки можна залишити, вони нададуть особливий смак і користь. Яблука та апельсин помістити в каструлю, залити водою щоб вона покрила фрукти, довести суміш до кипіння.
Раніше ми писали про те, що ці секрети готування курки приховують від нас усі кулінари: просто спробуйте зробити так і ви не зможете інакше
Як повідомляв Знай.ua, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто