Щоб їсти смачно та корисно, не обов'язково сильно себе обмежувати. Навіть улюблену піцу можна приготувати так, щоб це не позначилося на фігурі, але якщо вона на основі овочів.

Для піци з броколі можна використовувати не суцвіття, а тверду частину, яку часто викидають, але дарма. Страва виходить смачною і цілком соковитою завдяки томатам та сиру. Рецепт підказала український фудблогер Дарія Дорошкевич.

Броколі. Фото: Youtube

Інгредієнти:

  • Броколі 300 г
  • Яйце куряче, велике 2 шт.
  • Борошно 90 г
  • Сіль за смаком
  • Олія вершкове несолоне 20 г
  • Моцарела 250 гр
  • Томати чері 200 г

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще
  1. Броколі промийте, розберіть на суцвіття та перебийте у чаші блендера. Перекладіть у миску, додайте яйця, сіль, борошно та перемішайте в однорідну масу.
  2. На середньому вогні розігрійте сковороду з олією, викладіть масу з броколі і розрівняйте. Накрийте кришкою та готуйте кілька хвилин. Томати чері помийте і розріжте навпіл. Сир моцарелла натріть на тертку з великими отворами.
  3. Половинки черрі розкладіть на основу з броколі, злегка втиснувши їх. Посипте тертим сиром, накрийте кришкою та готуйте до розплавлення сиру. Подавайте готову броколі-піцу гарячою, попередньо нарізавши її порційно.

Раніше ми писали про те, що смердить, як зі столовки: як посмажити котлети, щоб не пахла вся квартира і нічого не пригоріло до сковорідки

Як повідомляв Знай.ua, від такого обіду точно ніхто не відмовиться: як приготувати картопляні оладки під ароматним грибним соусом

Також портал Знай.ua писав, що якщо ви не зробите це перед заморожуванням баклажанів і перців, то кусатимете лікті: золоте правило заготівлі на зиму