У багатьох українців ароматні молочні коржики асоціюються із спогадами дитинства. Їх пекли наші бабусі та іноді продавали у шкільних їдальнях.
Пропонуємо вам знову поринути у теплі спогади та приготувати смачні коржики по рецепту фудблогерка Лілії, яким вона поділіилась на своїй сторінці в Instagram.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Інгредієнти:
- молоко – 80 мл
- цукор – 150 г
- вершкове масло – 80 г
- яйця – 1 шт
- борошно – 400 г
- ваніль
- розпушувач – 10 г
- сіль
Спосіб приготування:
Для початку потрібно підігріти молоко до теплого стану, насипати до нього цукор і ретельно перемішати вінчиком, щоб він розчинився.
Далі додати сіль, ваніль, яйце, вершкове масло, борошно та розпшушувач. Все ретельно перемішати лопаткою, замішувати тісто руками не потрібно.
У готовому вигляді воно має бути м'яким та не прилипати до рук. Загорнути його у плівку та залишити у холодильнику на 30 хвилин.
На цьому етапі потрібно розкачати тісто, але не дуже тонко, та вирізати кружечки. Викласти на деко.
Випікати коржики за температури 200 градусів 12 хвилин. Готове печиво посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Раніше ми писали про те, що з таким зарядом вітамінів ніяка аптека не потрібна: рецепт корисного варення з гарбуза з лимоном та імбиром
Як повідомляв Знай.ua, зігріє не гірше за глінтвейн восени: рецепт ситного закарпатського гуляшу з квасолею
Також портал Знай.ua писав, що соковита та ситна вечеря на всю родину: як приготувати заливний пиріг з помідорами.