Хрусткі ароматні деруни - одна з найулюбленіших страв з картоплі в українців. Їх їдять як основну страву, або використовують як гарнір. Вони чудово смакують зі сметаною.
Для дерунів найкраще підходить картопля з високим вмістом крохмалю. Щоб урізноманітнити страву, їх ще готують із м'ясом, сиром, грибами.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати популярну картопляну страву із фаршем та засмажкою із грибів із цибулею.
Ним поділилась кулінарка Віта на своїй сторінці у Instagram.
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Інгредієнти:
- картопля – 1,5 кг
- цибуля – 2 шт.
- яйця – 2-3 шт.
- борошно із гіркою – 3-4 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- фарш – 500 г
- олія для смаження дерунів та засмаження
Для засмаження:
- цибуля – 2-3 шт.
- лісові гриби відварені – 300 г
Спосіб приготування:
Натріть картоплю, додайте терту цибулю, яйця, сіль, перець, фарш, борошно і добре перемішайте.
Смажте деруни до золотистості.
Гриби та порізану цибулю посмажте до золотистості та подавайте деруни з грибною засмажкою.
Нагадаємо, портал Знай інформував, таких ви точно не куштували: рецепт грибних котлет з вівсянкою
Раніше на порталі Знай повідомлялося, соковитий курячий рулет із броколі, який прикрасить будь-який стіл: простий рецепт на свято
Також, наш портал інформував, простий, але дуже корисний салат з баклажанів та квасолі: ударна доза вітамінів та білка