По-справжньому яскраве та смачне рагу з гарбузом може стати улюбленою стравою та різнобарвним доповненням до щоденного меню.
Для приготування страви потрібні такі інгредієнти:
-
Свинина – 250 грамів;
-
Гарбуз чищений – 250 грамів;
-
Картопля – 200 грамів;
Популярні новини заразКоли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
-
Кабачок – 100 грамів;
-
Перець болгарський – 120 грамів;
-
Цибуля – 1 штука;
-
Морква – 1 штука;
-
Олія - 2 столові ложки;
-
Спеції та сіль – за смаком.
Спершу варто очистити всі овочі від шкірки та плодоніжки. Цибулю наріжте на півкільця, покладіть на розігріту пательню та обсмажте до пів готовності. Моркву очистіть, поріжте соломкою та додайте до цибулі у пательню.Потім ретельно перемішайте, накрийте кришкою та готуйте на маленькому вогні 4 хвилини. Свинину необхідно нарізати невеликими шматочками та додати до овочів.
Декілька хвилин обсмажити м'ясо з овочами та поступово додаємо туди 100 мл гарячої води. Далі накриваємо пательню кришкою та готуємо 40 хвилин. На наступному етапі картоплю нарізаємо невеликими кубиками та додати до м’яса. Після чого перемішайте суміш, додайте трохи води та тушіть під закритою кришкою 10 хвилин. Болгарський перець нарізаємо брусками та додаємо до м’яса та картоплі. Туди ж додаємо і нарізані кубиками кабачки та гарбуз. Солимо, перчимо, перемішуємо та закриваємо кришкою на 15 хвилин.
За декілька хвилин до готовності варто додати до рагу зелень та часник. Перемішайте та вимкніть вогонь. М'ясо виходить м’яким, тане у роті, а овочі соковитими та навіть солодкими.
Нагадаємо, портал Знай інформував, знадобиться тільки картопля і яйце: рецепт простої та бюджетної страви на вечерю
Раніше на порталі Знай повідомлялося, українці в небезпеці через консервацію: що потрібно робити обов'язково перед заготівлею, щоб не потрапити до лікарні
Також, наш портал інформував, домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан