Картопля – одна з основних овочів, яку широко використовують українці. І не дарма, адже цей продукт є основою раціону на рівні з хлібом.

Картоплю можна запікати, варити, смажити, додавати до фаршу та тіста. Це універсальний продукт, який не можна зіпсувати. Страва з запеченої картоплі в кукурудзяному крохмалі дозволить поглянути на цей овоч з іншої сторони.

Готова страва. Фото: скрін

Тож для приготування картоплі у клярі варто підготувати декілька інгредієнтів:

Для початку картоплю потрібно почистити та порізати невеликими шматками. Одну картоплину розрізати навпіл і ці дольки розрізати на декілька шматків.

Порізана картопля. Фото: скрін відео

Порізану бульбу викладіть в каструлю, залийте водою та поставте варитися до готовності, але щоб картопля не розварилася. Тим часом одне яйце збийте з сіллю та перцем і додайте туди зелень та паприку.

Коли картопля звариться, зцідіть її від не потрібної вологи та розімніть виделкою до повного подрібнення. В подрібнену суміш додайте паприку, сіль та перець. Потім необхідно додати до суміші дві столові ложки кукурудзяного крохмалю та добре перемішати. Залишки зелені необхідно також додати до картоплі. Тісто вийде досить тугим, його варто сформувати в довгу качалку та порізати ножем на шматочки.

Тісто для страви. Фото: скрін

Ці шматочки обваляти в яйці та панірованих сухарях, викласти та розігріту пательню з олією. Після приготування викласти на серветки, щоб стекла не потрібна олія.

Вийде надзвичайно смачна та хрустка картопля у панірувальних сухарях.

Нагадаємо, портал Знай інформував, рецепт сирного супу з броколі та грінками: легкий та низькокалорійний обід для тих, хто боїться набрати "зайвого"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, відчуєте себе на хвилиночку в Франції: простий рецепт знаменитого "Рататуя"

Також, наш портал інформував, тертий пиріг із грушею та халвою для тих, кого "накрив" осінній смуток: простий рецепт на вагу золота