Сирний суп вважається дуже ситним, а разом із броколі його користь зростає в рази. При цьому рецепт приготування максимально простий і не завдасть клопоту.
Крім того, сирний суп із броколі та грінками особливо сподобається тим, хто стежить за фігурою. Все завдяки легкості та низькокалорійності.
Інгредієнти:
- Цибуля 2 шт.
- Часник 3-4 зуб.
- Вершкове масло 50 г
- Перець 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Броколі 500 г
- Картопля 2 шт.
- Твердий сир 230 г
- Хліб 200 гр
- Грецький йогурт 100 мл
Як приготувати:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Подрібніть цибулю та часник. Розтопіть вершкове масло|мастило| в каструлі. Потім додайте до олії цибулю, часник, сіль та спеції. Добре перемішайте і пару хвилин протушкуйте. Розділіть броколі на суцвіття. Ніжку голівки очистіть і поріжте невеликими шматочками.
Очистіть картоплю і поріжте її. Додайте картоплю та шматочки брокколі до цибулі та часнику. Перемішайте та залийте все водою. Посолити і варити суп протягом 25 хвилин.
Додайте в суп 2/3 суцвіть броколі. Подрібніть суп блендером. Потім додайте суцвіття, що залишилося. Перемішайте та варіть ще 5 хвилин. Натріть сир на великій тертці та додайте 180 г у суп. Перемішайте та додайте грецький йогурт. Знову добре перемішайте.
Наріжте хліб і помістіть шматочки на деко. Можна використовувати нарізний батон чи багет. Посипте кожен шматочок хліба сиром і паприкою, що залишився. Випікайте грінки 5 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, соковита буженина в духовці: переможець МастерШеф-7 поділився секретами приготування
Раніше ми писали про те, що швидко, просто і смачно: маринована капуста з болгарським перцем
Як повідомляв Знай.ua, рецепт ароматної картоплі по-сільськи для мікрохвильової печі: головне - правильно нарізати