В магазинах безліч пропозицій з продажу буженини. Однак дуже важко обрати ту, яка буде смачною та соковитою.

Переможець 7 сезону кулінарного проєкту "МастерШеф", Пава (Вадим Бжезинький) показав як правильно готувати домашню буженину.

Пава, фото з Instagram

Приготування за його рецептом займає лише 50 хвилин. Про всі кулінарні тонкощі страви, кухар розповів в одній з соцмереж.

Рецепт буженини. Фото: скрін

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Інгредієнти:

  • свинина 1,5 кг (найкраще полядвиця або корейка)
  • діжонська гірчиця - 40 грамів
  • лимон - 1 штука
  • оливкова олія - 30 мілілітрів
  • спеції (часник, базилік, томати)
  • чебрець і тимьян
  • перець та сіль за смаком

Приготування

Спершу потрібно зробити горизонтальні смужки на шматку м'яса.

Горизонтальні смужки. Фото: скрін

На розігріту сковорідку викладіть полядовицю та обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін. Після цього необхідно посипати м'ясо спеціями та підготувати сковорідку до наступного етапу.

Поріжте лимон кружками та викладіть на поверхню сковороди, зверху покладіть чебрець та майбутню буженину.

Підготовка до запікання. Фото: скрін

Діжонською гірчицею та спеціями ретельно змастіть м'ясо. В духовку, розігріту до 175 градусів поставте пательню зі стравою. Запікати буженину потрібно приблизно 50 хвилин.

Готова буженина. Фото: скрін

Після цього дістаньте з духовки та насолоджуйтесь смачною, домашньою бужениною.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, рецепт пікантного гарбузового супу на обід: осіння хандра миттю зникне

Раніше портал Знай інформував, соковита груша та м’яке тісто: як приготувати незвичайні ароматні мафіни

Також наш портал повідомляв, соковита та ситна вечеря на всю родину: як приготувати заливний пиріг з помідорами