Гуляш — це національна страва угорців і чехів, яку зазвичай готують зі шматочків яловичини, свинини або телятини, тушковані з копченим шпиком, цибулею, перцем і картоплею. Цей густий та ситний суп також полюбляють і в Україні.

Гуляш, скріншот: Youtube

Ситиним рецептом закарпатського гуляша з квасолею поділився фудблогер Алекс Міль на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,2 кг
  • свинина – 800 г
  • квасоля – 400 г
  • олія рослинна – 30 г
  • цибуля – 200 г
  • морква – 250
  • пюре помідорів – 200
  • вода – 1 л
  • сіль, перець, паприка, зелень

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Подрібнити цибулю та покласти на розігріту олією сковороду. Смажити 4-5 хвилин, постійно перемішуючи. Додати 1 ст. л. паприки та знову перемішати.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram

Порізати та додати до цибулі м'ясо. Смажити 7-8 хвилин, постійно перемішуючи.

Натерти моркву та додати до м'яса, також додати сіль та перець, пюре помідорів. Варити масу 15 хвилин.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram

Порізати та додати картоплю, налити воду та варити 1 годину під кришкою.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram

Додати консервовану чи відварену квасолю, варити ще 10 хвилин.
Перед подачею посипати страву зеленню. Смачного!

Нагадаємо, що за таку смачну закуску поцілують руки і не лише: рецепт фаршированого перцю з баклажанами у банках.

Раніше ми повідомляли про незвичайне поєднання яблук та сиру: рецепт смачного пирога до чаю, який здивує гостей.

Також, пісне на окропі, швидке, на майонезі та універсальне: 4 рецепти найкращого тіста для пиріжків