Багато хто з нас любить поласувати картопляними чіпсами, особливо при перегляді фільму або в компанії друзів. Проте снеки із супермаркету дуже відрізняються від домашніх, адже в них багато хімії та солі.
Тому сміливо готуйте чіпси з баклажанів вдома, щоб зекономити і здоров'я, і гроші. До того ж зараз сезон синеньких у розпалі, а рецепт максимально простий та швидкий. До чіпсів також рекомендуємо приготувати часниковий соус, його рецепт буде нижче у статті.
Інгредієнти:
- Баклажан 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Оливкова олія 20 мл.
Процес приготування:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Баклажан ретельно промийте та обсушіть. Відріжте кінчики і наріжте тонкими слайсами. Обвалюйте їх у борошні з двох сторін.
- Розкладіть кружечки баклажанів на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть кожну скибочку оливковою олією першого холодного віджиму.
- Випікайте кружки баклажану при температурі 180°C 25-30 хвилин, перевернувши в середині приготування. Після приготування посоліть, дайте трохи охолоне і подавайте.
- Також за бажанням можна приготувати смачний часниковий соус до чіпсів. Пропустіть часник через прес. Дрібно наріжте кріп. Додайте до сметани часник, зелень, сіль, перець і добре перемішайте.
Нагадаємо, побалуйте сім'ю та гостей смачненьким: як приготувати ситний пиріг з капустою і фрикадельками.
Раніше ми писали про те, що олів'є без докторської ковбаси сподобається вам більше, ніж звичний: рецепт салату на всі свята
Як повідомляв Знай.ua, густа овочева солянка в банках, яка врятує вас взимку: м'ясо та супи вийдуть дуже смачними з цим рецептом