Багато хто з нас любить поласувати картопляними чіпсами, особливо при перегляді фільму або в компанії друзів. Проте снеки із супермаркету дуже відрізняються від домашніх, адже в них багато хімії та солі.

Тому сміливо готуйте чіпси з баклажанів вдома, щоб зекономити і здоров'я, і ​​гроші. До того ж зараз сезон синеньких у розпалі, а рецепт максимально простий та швидкий. До чіпсів також рекомендуємо приготувати часниковий соус, його рецепт буде нижче у статті.

Баклажани, скріншот

Інгредієнти:

  • Баклажан 1 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 20 мл.

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще
  1. Баклажан ретельно промийте та обсушіть. Відріжте кінчики і наріжте тонкими слайсами. Обвалюйте їх у борошні з двох сторін.
  2. Розкладіть кружечки баклажанів на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть кожну скибочку оливковою олією першого холодного віджиму.
  3. Випікайте кружки баклажану при температурі 180°C 25-30 хвилин, перевернувши в середині приготування. Після приготування посоліть, дайте трохи охолоне і подавайте.
  4. Також за бажанням можна приготувати смачний часниковий соус до чіпсів. Пропустіть часник через прес. Дрібно наріжте кріп. Додайте до сметани часник, зелень, сіль, перець і добре перемішайте.

Нагадаємо, побалуйте сім'ю та гостей смачненьким: як приготувати ситний пиріг з капустою і фрикадельками.

Раніше ми писали про те, що олів'є без докторської ковбаси сподобається вам більше, ніж звичний: рецепт салату на всі свята

Як повідомляв Знай.ua, густа овочева солянка в банках, яка врятує вас взимку: м'ясо та супи вийдуть дуже смачними з цим рецептом