Овочі завжди гарно поєднуються з м’ясом. Окрім того, це поєднання забезпечить повноцінний прийом їжі.

Томати та болгарський перець роблять салат соковитим та насичують його яскравими фарбами літа. А куряче філе робить доповнює ситністю та смаком. Часу на приготування піде мінімум, а насолода та користь від цього салату – на максимум.

Приготування салату. Фото: скрін відео

Підготуйте всі необхідні інгредієнти:

Інгредієнти. Фото: скрін відео

Зелень можна додавати будь-яку, на свій власний смак. Куряче філе потрібно помити та нарізати тонкими шматками та замаринувати у солі, перці та соєвому соусі.

Куряче філе. Фото: Youtube

Це все перемішати та залишити, щоб м'ясо настоялось десь на півгодини.

Після того, як воно замаринується, обсмажити на пательні до утворення золотистого кольору.

Обсмаження м'яса. Фото: скрін відео

Поки смажиться філе, потрібно підготувати овочі. Перець нарізати невеликими шматочками будь-якої форми. На пательні перець варто також обжарити протягом 3 хвилин, постійно помішуючи.

Листя салату потрібно вимити, висушити та викласти у тарілку, де буде мішатись теплий салат. Томати варто нарізати невеликими шматочками та викласти зверху на салат. Зверху на томат треба викласти обсмажений перець, а потім філе. Салат прикрасити зеленню та заправити бальзамічним оцтом, а потім присипати кунжутом. Салат потрібно їсти ще коли він теплий, так розкриваються максимально всі смаки.

Нагадаємо, портал Знай інформував, мариноване сало з часником та горошком: домашній рецепт, який зігріє будь-які рецептори

Раніше на порталі Знай повідомлялося, коли хочеться незвичайної та бюджетної страви, приготуйте це: цибулевий пиріг з плавленим сиром

Також, наш портал інформував, рецепт найкращої осінньої страви: як приготувати фаршировані горщики з гарбуза