Овочі завжди гарно поєднуються з м’ясом. Окрім того, це поєднання забезпечить повноцінний прийом їжі.
Томати та болгарський перець роблять салат соковитим та насичують його яскравими фарбами літа. А куряче філе робить доповнює ситністю та смаком. Часу на приготування піде мінімум, а насолода та користь від цього салату – на максимум.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти:
-
Куряче філе – 400 грамів;
Популярні новини заразГороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
-
Болгарський перець – 1 штука;
-
Томати – 300 грамів;
-
Салатне листя – 1 пучок;
-
Кунжут – 1 столова ложка;
-
Соєвий соус – столова ложка;
-
оливкове масло – 3 столові ложки;
-
Оцет бальзамічний(можна взяти звичайний) – 1 столова ложка;
-
Сіль, перець та кріп – за смаком.
Зелень можна додавати будь-яку, на свій власний смак. Куряче філе потрібно помити та нарізати тонкими шматками та замаринувати у солі, перці та соєвому соусі.
Це все перемішати та залишити, щоб м'ясо настоялось десь на півгодини.
Після того, як воно замаринується, обсмажити на пательні до утворення золотистого кольору.
Поки смажиться філе, потрібно підготувати овочі. Перець нарізати невеликими шматочками будь-якої форми. На пательні перець варто також обжарити протягом 3 хвилин, постійно помішуючи.
Листя салату потрібно вимити, висушити та викласти у тарілку, де буде мішатись теплий салат. Томати варто нарізати невеликими шматочками та викласти зверху на салат. Зверху на томат треба викласти обсмажений перець, а потім філе. Салат прикрасити зеленню та заправити бальзамічним оцтом, а потім присипати кунжутом. Салат потрібно їсти ще коли він теплий, так розкриваються максимально всі смаки.
Нагадаємо, портал Знай інформував, мариноване сало з часником та горошком: домашній рецепт, який зігріє будь-які рецептори
Раніше на порталі Знай повідомлялося, коли хочеться незвичайної та бюджетної страви, приготуйте це: цибулевий пиріг з плавленим сиром
Також, наш портал інформував, рецепт найкращої осінньої страви: як приготувати фаршировані горщики з гарбуза