Якщо у вас влітку дозрів щедрий врожай кабачків, а перевірені рецепти оладок, пирогів і запіканок вже набридли, варто спробувати поексперементувати із соковитим овочем.
Кабачкові нагетси в духовці вийдуть дуже соковитими і м’якими всередині, з шаленою скоринкою зовні. Готуються вони просто, навіть без олії. Таку страву із задоволенням уплітатимуть навіть ті, хто постійно тримає себе у формі.
Простим рецептом поділилась фудблогерка Дар'я у Instagram.
Інгредієнти:
- кабачки – 3 шт.
- яйця – 3 шт.
- борошно – 4 ст. л.
- сухарі панірувальні – 200 г
- сир твердий – 100 г
- сіль, перець, сухий часник – за смаком
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
Що робити, коли "скаче" напруга у електромережі: у ДТЕК дали слушну пораду
Метро, автобуси та трамваї: як працюватиме громадський транспорт під час блекауту
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Спосіб приготування:
Наріжте кабачок, додайте спеції, ретельно перемішайте.
Збийте яйця з сіллю, а сухарі перемішайте з тертим сиром. Потім обваляйте кожен шматочок у борошні, яйцях та сухарях із сиром.
Викладіть на деко і готуйте в розігрітій духовці при температурі 200 С приблизно на 20 хвилин.
Подавайте зі сметаною!
Нагадаємо, анітрохи не гірше за м'ясо: як приготувати соковиті шницелі з баклажанів у горіховому паніровці - рецепт.
Раніше повідомлялося, коли хочеться незвичайної та бюджетної страви, приготуйте це цибульний пиріг з плавленим сиром.
Також, рецепт найкращої осінньої страви: як приготувати фаршировані горщики з гарбуза.