Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.
"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.
" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.
Ніколи не пийте так каву, якщо не хочете проблем: експерт розчарував усіх любителів напою
Головні новини за 21 вересня: "поранення" Олени Зеленської, посилення мобілізації в Україні та заборона на виїзд за кордон
Труби наші, а за доставку платимо: українцям озвучили нові правила щодо оплати газу
Чому ми забули цей рецепт і замінили його на Олів'є: простий та смачний салат "Барбі" з буряків
Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.
Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.
Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.