Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.
"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.
" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.
У Міненерго зробили заяву про газові блекаути – до чого готуватися
ПриватБанк заморожує рахунки: гроші не зняти, переказ не провести
Рф готує серію масових ударів по Україні
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.
Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.
Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.