Відомий кулінар та переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які стануть у нагоді кожній господині.

Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв із фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.

Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних турбот. Це стосується інших круп.

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно1, на дві години і вона відновиться", - розповів Клопотенко.

За словами Клопотенка, найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти в духовку на сім хвилин при температурі 180 градусів і все. Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому" , - Розповів він.

Популярні новини зараз

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Нагадаємо, що про сльози та печіння можна забути: способи, завдяки яким ви не плакатимете під час нарізування цибулі.

Раніше ми повідомляли, що ніяких крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі.

Також стало відомо, що дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт гарячого шоколаду, що зігріває і ароматного.