Помідор — ягода дуже близька до українського народу, її майже завжди прирівнюють до овочів, бо така звична.
Консервація помідорів – це обов'язкова процедура кожної сім'ї, щоб узимку було що їсти. Однак не кожен здогадається, що квашеним цей продукт стає не лише смачним, а й корисним. І приготувати квашені помідори нескладно, тим більше наприкінці літа, на початку осені — ягід на ринку багато, ціна не дуже велика.
Рецепт було опубліковано у Telegram-каналі "Домашня консервація. Кулінарія".
Беремо 3-літрову банку і кладемо туди стільки помідорів, скільки поміститься - вибирайте тверді позиції, найкраще сорт вершки. Перед цим на дно банки кладемо листя хрону, смородини, можна й базилік. А також парасольки кропу та кілька зубчиків часнику. Тепер займіться розсолом. Для його приготування нам знадобляться півтора літра холодної води, 105 грам солі та столова ложка цукру.
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Насамкінець варто відзначити, що солоні помідори містять потужний антиоксидант - лікопін, який, якщо вживати продукт у помірних кількостях, знижує ризик розвитку проблем із серцем, підшлунковою залозою, з кровоносними судинами і так далі.
А ще томати багаті на йод, залізо, фосфор і калій.
Нагадаємо, баклажани по-італійськи: рецепт соковитої закуски до святкового столу
Як повідомляв "Знай.uа", незвичайна закуска, яка точно полюбиться гостям та сім'ї взимку: рецепт перцю, фаршированого капустою
Знай.uа писав, найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко