Ароматні та соковиті кабачкові котлетки виходять дієтичними та легкими для нашого організму. Для їх приготування знадобляться найпростіші інгредієнти. Такі котлетки довго залишаються свіжими – їх можна кілька днів зберігати в холодильнику.

Овочеві котлети, фото: кадр з відео

Рецептом поділилась фудблогерка Вікторія у Instagram.

Інгредієнти:

  • кабачки середнього розміру
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • манна крупа – 2 ст. л.
  • часник – 2 зуб.
  • зелень – пучок
  • сіль, перець – за смаком

Для соусу:

Популярні новини зараз

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще
  • сметана – 60 г
  • майонез – 60 г
  • часник – 2 зуб.
  • кріп – 10 г

Спосіб приготування:

Натріть моркву, картоплю та кабачок на дрібну тертку, все окремо.

Овочеві котлетки в духовці. Фото Instagram

Кабачки посоліть і дайте 5-10 хвилин постояти, після чого добре відіжміть від рідини кабачки і картоплю.

Овочеві котлетки в духовці. Фото Instagram

Перекладіть у миску і змішайте всі інгредієнти, поперчіть та посоліть.

Овочеві котлетки в духовці. Фото Instagram

Руками сформуйте котлети і смажте на олії з двох сторін. . Далі перекладіть на деко і в духовці ще протушкуйте 10-12 хвилин при 180 С.

Нагадаємо про найсмачніші мариновані гриби, як свіжі: рецепт прозорого маринаду. Маринад виходить чудовий, прозорий, як сльоза та дуже смачний.

Раніше ми повідомляли про швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнять від ресторанного.

Також не зайвим буде рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі.