Пропонуємо рецепт яблучної аджики, який може зробити кожен. Домашня консервація: варення, заготівлі.
Вже почався дачний сезон і незабаром городники збиратимуть свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.
Пропонуємо відмінний і швидкий рецепт домашньої аджики з яблук з солодкуватим і присмаком, що дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.
Інгредієнти:
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
- Помідор – 2 кг;
- Перець болгарський (будь-ліпше червоний) - 1 кг;
- Яблуко (з кислинкою) - 500 г;
- Морква - 500 г;
- Часник - 200 г;
- Гіркий перець (не любите пекуче, кладіть менше) - 100 г;
- Олія соняшникова - 1 склянка;
- Перець чорний (за смаком);
- Сіль (за смаком).
Алгоритм приготування
- Очистити всі овочі (моркву та яблука очистити від шкірки).
- Все перекрутити на м'ясорубку (можна подрібнити в блендері), додати сіль, чорний перець, олію і варити 2,5 години, періодично помішувати.
- Закочувати в стерилізованих банках або закрити капроновими кришками.
Нагадаємо про найсмачніші мариновані гриби, як свіжі: рецепт прозорого маринаду. Маринад виходить чудовий, прозорий, як сльоза та дуже смачний.
Раніше ми повідомляли про швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнять від ресторанного.
Також не зайвим буде рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі.