Баклажани можна не тільки консервувати на зиму, але й готувати з них швидкі та смачні закуски. Користь овочів зберігається, якщо запікати їх в духовці.
Ідеєю приготування швидкої закуски з баклажанів в духовці поділилась фудблогерка Євгенія Карпюк в Instagram.
Дівчина розповіла про страву італійської кухні, яка прикрасить будь-який святковий стіл та порадує ваших близьких.
Інгредієнти:
Сім'ї отримають більше грошей: як змінився розмір соцдопомоги
Скільки доведеться платити за електроенергію з 1 березня: тариф не для всіх буде однаковим
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
ПриватБанк виплатить клієнтам по 2500 грн: хто може отримати
▪️баклажани
▪️сіль,перець
▪️оливкова олія
▪️італійські трави
▪️1 помідор
▪️1зуб. часнику
▪️базилік
▪️сіль
▪️орегано
▪️оливкова олія
▪️моцарелла
▪️помідорки чері
▪️пармезан
▪️базилік
▪️перепелині яйця
Спосіб приготування:
Баклажани ріжемо тооовстими кружечками. Робимо надрізи. Сіль, трави, олія. І запікаємо 30хв. при 180С.
У цей час робимо томатний соус. Такий саме соус ми робимо для домашньої піци.
В блендер всі інгредієнти. І уваріємо на слабкому вогні. В соусі не повинно залишитися багато вологи. Пробуйте, можливо вам захочеться додати сіль, або навіть цукор.
Достаємо баклажани. Мастимо цим соусом. Зверху моцарелла, чері, яйця, пармезан. І ще на 10хв у духовку
Прикрашаємо базиліком.
Смачного!
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями