Для наших читачів взагалі не секрет, що ми часто публікуємо рецепти від українських блогерів, які нам подобаються. Потрібно бути сміливим, щоб довіряти нашому смаку, і ми підлаштовуватимемося спеціально під тебе, не переживай. Сезон грибів - вже поряд, чекаємо на рясні дощі.
Білі гриби на сковорідці з цибулею дуже просте, і в той же час дуже смачне поєднання продуктів. Цю страву можна подавати з різними гарнірами, а також їсти як самостійну страву.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації фудблогерки Оксани Крецул (oksana_kretsul) у мережі Instagram.
Оксана показала, як посмажити білі гриби з цибулею та часничком. Підбирайте слинки та записуйте.
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Що нам потрібно з інгредієнтів:
- гриби білі – 1 кг;
- цибуля – 3 шт;
- часник – 4-6 зубчики;
- масло – 2 ст. л.;
- сіль;
- оливкова олія.
Як це готувати:
Спочатку гриби потрібно почистити, промити. Шапочки нарізати пластинками, ніжки нарізати кубиками. Половину цибулі порізати півкільцями для шапочок, решту нарізати кубиками для ніжок грибів.
На оливковій олії підсмажити цибулю до золотистості, після чого відразу додати гриби та часник, порізаний навпіл. Гриби повинні спершу пустити сік, а потім їх потрібно готувати до моменту, коли вода повністю випарується.
Нагадаємо, готуємо оладки з гарбуза: вийдуть ніжні, як хмарка.
Раніше повідомлялося, з такою точно не замерзнете і не нудьгуєте: рецепти смачної наливки зі сливи.
Також, гостра аджика з хроном на зиму, щоб ви забули про магазинні соуси: рецепт, який стане сімейним.