Якщо вам подобається смак пряженого молока, то цей пиріг обов’язково вам сподобається. Називається він гарячим, тому що у тісто додають підігріте свіже молоко.
Випічка виходить ніжною, пухкою та зберігає свій пряний аромат.
Рецептом поділилась фудблогерка Анна Філь.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- яйця - 2шт
- цукор - 125г
- сіль - щіпка
- борошно - 175г
- розпушувач - 1ч.л
- молоко - 120г
- вершкове масло - 35г
- ванільний цукор - 1ч.л
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування тіста до яєць потрібно додати сіль та цукор. Збивати масу міксером 5-10 хвилин до утворення пишної світлої маси.
Змішати борошно та розпушувач. Поступово додати у яєчну масу. Важливо все обережно перемішати лопаткою, щоб маса не осіла.
В сотейник налити молоко та додати до нього масло. Поставити на плиту і як тільки масло розтане, додати ванільний цукор. Перемішати та довести до кипіння, але не кип'ятити.
Гаряче молоко відразу налити до тіста, все швидко та ретельно перемішати.
Готове тісто відразу вилити у форму. Випікати у попередньо розігрітій духовці за температури 175 градусів 35-40 хвилин. Готово!
Смачного!
Раніше ми писали про те, що з ідеальною кислинкою та насиченим ароматом: як приготувати на зиму повидло з персиків – рецепт на 5 хвилин
Як повідомляв Знай.ua, зима точно не буде голодною: бюджетний рецепт курки з баклажанами в банках - найсмачніша заготівля
Також портал Знай.ua писав, що вже не повернетеся до магазинної: рецепт домашньої вареної ковбаски яка сподобається і дорослим і дітям