З кабачків можна приготувати безліч закусок різними способами. Окрім того, вони надзвичайно добре зберігають свої корисні властивості.
Можна приготувати кабачки, які за смаком нагадуватимуть гриби. Зробити це можна дуже легко, використавши прості продукти. Для приготування цієї закуски, вам знадобляться такі інгредієнти:
-
Кабачки – 1, 5 кг;
-
Перець свіжий гострий – 1 шт;
-
Часник – 3-4 штуки;
Популярні новини заразПлювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
-
Кріп – 1 пучок;
-
Олія соняшникова – 150 мілілітрів;
-
Оцет – 120 мл;
-
Цукор – 1 столова ложка;
-
Сіль – 3 столові ложки;
-
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка.
Кабачки потрібно помити та порізати невеликими брусочками. Якщо шкірка кабачків товста, то її потрібно почистити.
До кабачків додайте подрібнений часник, спеції та олію з оцтом. Зелень можна також додавати за смаком, особливо чудово смакуватиме петрушка. Все це потрібно перемішати та додати зелень з подрібненим кільцями гострим перцем. Добре перемішайте й залиште маринуватися на три години.
Кабачки варто після маринування відправити у банки та накрити кришками, при цьому їх поки, що не закручувати.
Потім потрібно простерилізувати банки протягом 7-8 хвилин. Після чого кришки закрутити, банки перевернути і залишити під рушником, або іншою грубою тканиною, яка тримає тепло. Потрібно почекати, щоб банки з кабачками повністю охолонули. Такі кабачки можна робити на зиму, а можна робити в якості швидкої закуски, тільки маринуватися їм потрібно трішки більше часу. Спеції можна регулювати за власними вподобаннями. Кабачки виходять досить пікантні та підходять як закуска до м’яса та гарнірів.
Нагадаємо, портал Знай інформував, ця страва стане зіркою столу: рецепт закуски із баклажанів та грибів
Раніше на порталі Знай повідомлялося, однієї банки вам точно не вистачить: як приготувати на зиму смачне варення з кабачка, лимона та апельсина
Також наш портал інформував, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями