Спробуйте приготувати домашню аджику з хроном. Про це повідомляє телеграм-портал Домашня консервація: варення, заготівлі.

Вже почався дачний сезон і незабаром городники збиратимуть свій урожай. Але зазвичай українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.

аджика, скріншот з відео

Пропонуємо відмінний та швидкий рецепт домашньої аджики з хріном, який дозволяє зробити відмінний рецепт популярного соусу.

Інгредієнти.

  • сіль – 170 грам;
  • помідори зелені – 5 кг;
  • часник гострий – 210 грам;
  • хрон свіжий - 190 грам;
  • перець червоний гострий – 6 штук;
  • олія рослинна - 1 ложка.

Алгоритм приготування

  1. Промити всі овочі, а потім видаліть з томатів шкірку. Перчик очистіть від дрібного насіння та перегородок. Часник та хрін також очистіть, а потім промийте у чистій воді.
  2. Підготовлені овочі наріжте невеликими кубиками, щоб їх було зручніше подрібнити. Шматочки овочів надішліть у чашу для блендера, а потім подрібнюють до однорідного стану.
  3. Готові інгредієнти перемішайте, отримуючи тим самим соус.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо про класичний маринад для консервації помідорів з горілкою: якщо ви ще не робили, то спробуйте обов'язково. Потрібно брати помідори в банку однакових розмірів, щоб маринад поступово ввібрався.

Раніше ми повідомляли про смачні та медові шматочки кавуна на зиму: простий рецепт із кірок, щоби відбити всі гроші.

Також стало відомо, як посмажити рибу із золотистою скоринкою , що масло не бризкало і не пригорало до сковороди: перевірений рецепт.