Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? У нас є відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту. Можливо він навіть стане улюбленим.
Ним поділилися кулінарка Ірина Дімітрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- крохмаль – 3 ст. л.
По 1500 гривень з кожного: зобов'яжуть заплатити окрім платіжок
З 1 вересня стартує виплата нової допомоги
ТЦК забирають відстрочки: кому загрожує мобілізація
Пенсіонерам припинять виплати: як не залишитись без копійки
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуб.
Згущувач:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода – 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку та наріжте їх великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте в глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія збігла.
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями