Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? У нас є відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту. Можливо він навіть стане улюбленим.
Ним поділилися кулінарка Ірина Дімітрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- крохмаль – 3 ст. л.
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуб.
Згущувач:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода – 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку та наріжте їх великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте в глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія збігла.
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Готову страву посипаємо нарізаною кінзою чи будь-якою зеленню.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями