Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? У нас є відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту. Можливо він навіть стане улюбленим.
Ним поділилися кулінарка Ірина Дімітрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- крохмаль – 3 ст. л.
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуб.
Згущувач:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода – 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку та наріжте їх великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте в глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія збігла.
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Готову страву посипаємо нарізаною кінзою чи будь-якою зеленню.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями