Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? У нас є відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту. Можливо він навіть стане улюбленим.
Ним поділилися кулінарка Ірина Дімітрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуб.
- крохмаль – 3 ст. л.
Пенсіонери можуть отримати майже 1 000 гривень надбавки
Учням 9-х класів повернуть обов'язкові іспити: що складатимуть
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуб.
Згущувач:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода – 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку та наріжте їх великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте в глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія збігла.
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями