Є дуже багато способів приготувати баклажани та всі вони надзвичайно смачні.
Особливо зручно експериментувати та готувати нові страви з баклажанів в сезон. Тож, ця закуска, приготована з баклажанів та грибів не залишить байдужим нікого. Для приготування потрібно підготувати всі продукти:
-
баклажани - 2 штуки (якщо маленькі, то 3);
-
яйця - 2 штуки;
-
цибуля звичайна - 2 штуки;
Популярні новини заразУ Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні
ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
-
гриби (можна будь-які) - 400 грамів;
-
масло вершкове - 70 грамів;
-
перець гострий - в залежності від уподобань;
-
сік лимона від половини плоду;
-
оцет - 1 столова ложка;
-
сіль - за смаком.
Баклажани потрібно чистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками.
Яйця потрібно збивати у мисці та додати туди трохи солі, а після збивання додати нарізані баклажани. Для цього підійде миска, або кульок. Суміш баклажана та яєць варто залишити в холодильнику на одну годину.
Поки баклажани відпочивають, цибулю потрібно нарізати невеликими кубиками та смажити на невеликому вогні до золотистого кольору, періодично помішуючи.
Як тільки цибуля набрала трохи кольору, варто додати нарізані гриби. Підійти можуть навіть й сухі, так буде більш ароматно.
Як тільки гриби гарно просмажаться, варто додати туди сметану, а потім і перчик. Якщо перець не до вподоби, то його для гостроти додавати не потрібно. Після приготування, сковорідку відставити, з баклажанів злити непотрібну рідину та посмажити на добре розігрітій пательні. Вони повинні бути золотистими. Смажити потрібно у декілька етапів, щоб вийшла золотиста скоринка. Обсмажені баклажани варто змішати з цибулею та грибами, додати оцет, перець та сіль. За необхідністю можна посипати зеленню.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом
Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці
Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями