Корисна та недорога риба – це оселедець. Цю рибу можна приготувати як самостійну страву, а також робити з неї смачні закуски, які сміливо можна поставити навіть на святковий стіл.
На цей раз у нас з'явився дивовижний рецепт "червоної ікри", яким поділився один із українських фуд-блогерів на своїх сторінках у соціальних мережах.
За основу страви взято саме оселедець, вершкового смаку додасть олію та м'який плавлений сир, а кольори додасть варена морква. З мінімуму інгредієнтів ви отримаєте масу смаку та задоволення.
Як приготувати ікру з оселедця та моркви.
Інгредієнти:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
- оселедець слабосолона - 1 шт.;
- вершкове масло – 150 г;
- плавлений сирок – 200 г;
- морква – 2 шт.;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
Моркву зваріть, остудіть та очистіть. Вершкове масло дістаньте з холодильника за 30 хвилин, щоб воно стало м'яким. Оселедець очистіть, видаліть шкірку та всі кістки.
Плавлені сирки, філе оселедця та варену моркву перекрутіть через м'ясорубку. Суміш перемішайте, додайте|добавляйте| м'яке вершкове масло|мастило|. При необхідності посоліть масу та поставте в холодильник на 15 хвилин для охолодження.
Нанесіть ікру на багет, прикрасьте зеленню та подайте на стіл. У холодильнику таке намазування зберігається до 3 днів.
Нагадаємо, постривай, не викидай кабачок: рецепт "подвійний" зимової закуски, будеш хотіти ще й ще.
Раніше повідомлялося, варення "Вишня у шоколаді", яке хочеться їсти ложками: рецепт смачної заготівлі на зиму.
Також, курячі крильця краще KFC: приготуйте раз і більше не захочете робити інакше.