Корисна та недорога риба – це оселедець. Цю рибу можна приготувати як самостійну страву, а також робити з неї смачні закуски, які сміливо можна поставити навіть на святковий стіл.

На цей раз у нас з'явився дивовижний рецепт "червоної ікри", яким поділився один із українських фуд-блогерів на своїх сторінках у соціальних мережах.

Фальшива ікра з оселедця, скріншот: YouTube

За основу страви взято саме оселедець, вершкового смаку додасть олію та м'який плавлений сир, а кольори додасть варена морква. З мінімуму інгредієнтів ви отримаєте масу смаку та задоволення.

Як приготувати ікру з оселедця та моркви.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

- оселедець слабосолона - 1 шт.;

- вершкове масло – 150 г;

- плавлений сирок – 200 г;

- морква – 2 шт.;

- сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

Моркву зваріть, остудіть та очистіть. Вершкове масло дістаньте з холодильника за 30 хвилин, щоб воно стало м'яким. Оселедець очистіть, видаліть шкірку та всі кістки.

Фальшива ікра з оселедця, скріншот: YouTube

Плавлені сирки, філе оселедця та варену моркву перекрутіть через м'ясорубку. Суміш перемішайте, додайте|добавляйте| м'яке вершкове масло|мастило|. При необхідності посоліть масу та поставте в холодильник на 15 хвилин для охолодження.

Нанесіть ікру на багет, прикрасьте зеленню та подайте на стіл. У холодильнику таке намазування зберігається до 3 днів.

Нагадаємо, постривай, не викидай кабачок: рецепт "подвійний" зимової закуски, будеш хотіти ще й ще.

Раніше повідомлялося, варення "Вишня у шоколаді", яке хочеться їсти ложками: рецепт смачної заготівлі на зиму.

Також, курячі крильця краще KFC: приготуйте раз і більше не захочете робити інакше.