Деруни популярна страва на столі українців з тертої картоплі, яєць і борошна. Вона досить проста у приготуванні, однак бувають випадки коли господині скаржаться на те, що драник залишається сирим всередині, не хрумтить або ще гірше, взагалі розповзається у тарілці.
Видання Pixelinform розповіло про декілька лайфхаків, завдяки яким, приготовані вами драники вмить "розметуть" зі столу. Навіть теща обов'язково запитає про ваші секретики.
ПРАВИЛЬНА РОБОТА З КАРТОПЛЕЮ
Всім відомо, що овоч може змінити колір або стати джерелом великої кількості рідини. Тому спочатку подрібніть картоплю, додайте сіль і перемішайте.
Мобілізаційний вік хочуть знизити: ТЦК готує нові списки молоді - ким зацікавляться
Працюючим пенсіонерам роз'яснили важливе правило: що заборонено законом
Опалення не більше 6 годин на день: правила, які шокували багатьох українців
Пенсіонерам заборонили отримувати зарплату та пенсію одночасно: перевірте, чи це не торкнеться вас
Через п’ять хвилин можна віджимати заготівлю, додати ложку сметани та приступати до подальшої роботи.
ЧАСНИК
Цим компонентом страву на основі картоплі точно зіпсувати не вдасться. Навпаки, деруни буквально "розмітатимуть" зі столу.
Часник краще рубати ножем. 1-2 часточок буде цілком достатньо.
КОПЧЕНИЙ СИР
Цей компонент багатьом може здатися несподіваним, проте часом його можна вводити для різноманітності. Завдяки цьому інгредієнту деруни виходять ситними та вкрай оригінальними.
Сир теж потрібно подрібнювати за допомогою тертки.
Нагадаємо, чи можна їсти кавун із кісточками: експерти розповіли, що буде з організмом.
Раніше ми повідомляли, що помилуйте організм: експерти пояснили, чому небезпечно пити чай літрами.
Також стало відомо, що скоріше зробіть це, щоб не залишитися без урожаю цибулі: ознаки того, що її потрібно терміново збирати.