Випічка актуальна завжди, навіть влітку, тим більше якщо вона приготовлена із сезонних фруктів, ягід чи овочів. Якщо у вас є зайва морква та бажання поласувати смакотою, терміново приступайте до реалізації рецепту.
Маффіни з морквою виходять пишними та солодкими, навіть без додавання цукру, тому їх легко можна подавати на десерт після основних страв. Однак кулінарам, щоб покращити смак, все ж рекомендують у процесі додати трохи меду, а також волоські горіхи з родзинками.
Варто зазначити, рецепт фактично складається всього з трьох процесів приготування, тому кулінарам не доведеться витрачати багато зусиль і часу.
Інгредієнти:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- Морква 1 шт.
- Яйця курячі 1 шт.
- Мед 20 г
- Борошно пшеничне 50 г
- Волоські горіхи 3 шт.
- Олія соняшникова 1 ч. л.
- Родзинки 10 г
- Розпушувач 1/2 ч. л.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Моркву натріть на тертці, подрібніть волоські горіхи ножем. Змішайте усі інгредієнти до однорідності.
- Викладіть масу у форми для мафінів, заповнивши їх на 3/4, і поставте на 40 хвилин у розігріту на 180 градусів духовку.
- Дайте маффін повністю охолонути, за бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.
Раніше ми писали про те, що соковита та ароматна начинка: рецепт пирога з баклажанами, горіхами та томатами, який сподобається всім
Як повідомляв Знай.ua, таких хрустких ви ще не куштували: рецепт консервованих огірків із гірчичним порошком на зиму
Також портал Знай.ua писав, що починайте якнайшвидше: смачний рецепт консервованих помідорів з корицею - солодкі і без гостроти