Це одна з тих страв, що готуються найшвидше, а вигляд мають вишуканий. Рецепт смажених крабових паличок згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.
Рецептом закуски поділився ТСН.UA
Для закуски знадобляться крабові палички, яйця, молоко, борошно. Страву можна подати до пива, овочевих салатів або з улюбленим соусом.
Складові
- крабові палички – 200 г;
- яйце – 1 шт.;
- молоко – 1 ст. л.;
- вода – 1 ст. л.;
- борошно — 50 г;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- олія;
- сіль.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування
Крабові палички очистіть від плівки. Збризкайте лимонним соком. Посоліть за смаком і полийте столовою ложкою олії. Перемішайте та поставте в холодильник на 15 хвилин.
Для кляру змішайте жовток, молоко, воду та борошно. Дайте постояти 10 хвилин. Збийте білок віночком і обережно вмішайте його в тісто.
Акуратно вмочуйте крабові палички в кляр. Обсмажуйте в розігрітій олії на середньому вогні до золотистої скоринки.
Приготовані палички викладіть на паперові серветки, щоб вони вбрали зайву олію.
Порада
- Якщо ви хочете приготувати страву одразу, вибирайте охолоджені крабові палички.
Нагадаємо, що хрускіт буде чути за кілометр, а смак - зведе з розуму: рецепт квашеної капусти з 2 секретними інгредієнтами.
Раніше ми повідомляли про найкращий сніданок для літнього ранку: готуємо оладки кабачків з сиром буквально за 10 хвилин.