Влітку багато хто відмовляється від важкої їжі, адже не хочеться перевантажувати свій шлунок у спеку, тому супчики, що охолоджують, - ідеальний варіант.

Всі вже знайомі з окрошкою, але цей суп дещо відрізняється від неї, тому що готується з розсолом та малосольними огірками. Незважаючи на простоту, страва чудово насичує. Щоб зробити її ситніше, достатньо буде додати варене куряче філе або ковбасу.

малосольні огірки, скріншот з відео

Що знадобиться з інгредієнтів:

  • Малосольні огірки 8 шт.
  • Редиска 200 г
  • Картопля молода 4 шт.
  • Кефір 250 мл
  • Йогурт без наповнювача 250 мл
  • Розсіл 150 мл
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кріп, гілочка 30 г
  • Цибуля зелена 30 г

Як приготувати суп:

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще
  1. Картоплю помийте, очистіть і зваріть до готовності. Редиску помийте, зріжте хвостики. Натріть на середній тертці варену картоплю, малосольні огірки та редиску. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  2. У каструлі змішайте кефір, йогурт та розсіл. Додайте туди терті овочі, пропущені через прес часник, посоліть, поперчіть і перемішайте. Подрібніть кріп і зелену цибулю і покладіть у суп.
  3. Перед подачею поставте суп на годину в холодильник. Прикрасьте кружальцями огірка.

Раніше ми писали про те, що жару 40 градусів вже на носі, а це морозиво врятує кожного українця: рецепт без молока з фруктів та ягід

Як повідомляв Знай.ua, давній український борщ із вишнями замість томатної засмажки: спробуйте і не зможете готувати інакше, рецепт

Також портал Знай.ua писав, що простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці