Якщо ви вже закрили огірки з помідорами, настав час приступати до наступних овочів, адже такі заготівлі стануть у нагоді в холодну пору року.
Так, "зіркою" цього рецепту є баклажани, які необхідно буде нафарширувати пікантним часничком та залити томатною заправкою. Це дуже смачна закуска, яку обов'язково оцінять гості та сім'я взимку.
Інгредієнти:
- Помідор 2 кг
- Баклажан 2 кг
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Часник 1 головка
- Соняшникова олія 50 мл
Як приготувати:
Поки все місто в скорботі: у київському гей-клубі пройшло паті в День жалоби за жертвами атаки рф
У Вінниці ТЦК упакували ухилянтів: місцеві жителі влаштували бунт, вимагають відпустити мобілізованих
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
Українці отримують нові суми у платіжках: нарахують навіть тим хто не користується
Промиваємо баклажани, видаляємо плодоніжки. Заливаємо холодною водою та залишаємо на 15 хвилин при кімнатній температурі. Ретельно промиваємо помідори, очищаємо від шкірки. Нарізаємо помідори довільними шматочками та пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо їх за допомогою блендера.
Нагадаємо, найсмачніша заправка для борщу, яка економить багато часу: рецепт, який попросить свекруху або теща