Таку закуску з помідорів дуже люблять в Італії.

Якщо ви хочете, щоб друзі ахнули, тоді цей рецепт для вас. Закуска готується неймовірно швидко, але при цьому виходить настільки смачною, що буде важко відірватися.

Мариновані помідори швидкого приготування здивують кожного гостя, і вони обов'язково спитають, як приготувати цю страву.

Як приготувати закуску з помідорів по-італійськи

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще
  • великі помідори рожеві – 3 шт.;
  • цукор — 0,5 ч. л. ;
  • яблучний оцет — 0,5 ст. л.;
  • сіль, часник — до свого смаку;
  • петрушка, кріп, базилік;
  • гірчиця у зернах;
  • чорний перець мелений;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

Помідори добре помити, нарізати кільцями невеликого розміру. В окремій тарілці змішати гірчицю, цукор, сіль, оливкову олію, оцет.

Помити зелень, обсушити та порізати. Можна подрібнити у блендері з часником та змішати з маринадом.

Кожен помідор полити маринадом, гарно перекласти на тарілочку та подавати до столу. Смачніше помідори по-італійськи будуть, якщо на 20 хвилин відправити їх у холодильник.

Нагадаємо, ми писали, простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці.

Як повідомляв "Знай.ua" "вона б не хотіла, щоб плакали": у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згоріла після трагедії.

Також "Знай.ua" інформував, для любителів гостренького: рецепт незвичайної закуски з огірків, що готується буквально декілька хвилин.