Для наших дорогих читачів, які вже дочекалися сезону кукурудзи, є дуже цікавий рецепт, як приготувати цей овоч по-особливому. Щоб отримати не просто варені качани, а ніжну страву з вершково-молочним присмаком, необхідно переглянути традиційний рецепт.
Пропонуємо подумати про те, щоб додати незвичайний інгредієнт.
Про це стало відомо завдяки новому рецепту від одного з українських блогерів, що постійно ділиться свіжими рецептами у мережі YouTube.
Щоб насолоджуватись надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукт має бути половина від загального обсягу рідини.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити лише в одному молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, які відповідають за кінцевий результат.
Це зовсім небагато солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку дістали з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною із відчутним молочно-вершковим післясмаком.
А ще, можна подумати про варіант, для тих, хто любить робити овочі на грилі. Для цього необхідно зробити "молочний" маринад. Все, що нам потрібно – це замочити качани в молоці. Достатньо додати солі до смаку і не тримати в такому маринаді більше 24 годин.
Нагадаємо, морепродукти, курячі яйця та доставка їжі: які продукти стали розкішшю для українців через війну.
Раніше повідомлялося, які продукти в Україні злетять у ціні вже у серпні-липні: експерти назвали дві причини.
Також, ціни дивують все більше: скільки в українських супермаркетах просять за свинину, курятину та сало.