Для наших дорогих читачів, які вже дочекалися сезону кукурудзи, є дуже цікавий рецепт, як приготувати цей овоч по-особливому. Щоб отримати не просто варені качани, а ніжну страву з вершково-молочним присмаком, необхідно переглянути традиційний рецепт.

Пропонуємо подумати про те, щоб додати незвичайний інгредієнт.

Про це стало відомо завдяки новому рецепту від одного з українських блогерів, що постійно ділиться свіжими рецептами у мережі YouTube.

Кукурудза на молоці, скріншот: YouTube

Щоб насолоджуватись надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукт має бути половина від загального обсягу рідини.

Популярні новини зараз

Виплати на дітей надійдуть за новими правилами

Польща змінила правила в'їзду для українців

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

Показати ще

Молоко. Фото: скрін youtube

Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити лише в одному молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, які відповідають за кінцевий результат.

Кукурудза на молоці, скріншот: YouTube

Це зовсім небагато солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку дістали з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною із відчутним молочно-вершковим післясмаком.

А ще, можна подумати про варіант, для тих, хто любить робити овочі на грилі. Для цього необхідно зробити "молочний" маринад. Все, що нам потрібно – це замочити качани в молоці. Достатньо додати солі до смаку і не тримати в такому маринаді більше 24 годин.

Нагадаємо, морепродукти, курячі яйця та доставка їжі: які продукти стали розкішшю для українців через війну.

Раніше повідомлялося, які продукти в Україні злетять у ціні вже у серпні-липні: експерти назвали дві причини.

Також, ціни дивують все більше: скільки в українських супермаркетах просять за свинину, курятину та сало.