Для наших дорогих читачів, які вже дочекалися сезону кукурудзи, є дуже цікавий рецепт, як приготувати цей овоч по-особливому. Щоб отримати не просто варені качани, а ніжну страву з вершково-молочним присмаком, необхідно переглянути традиційний рецепт.

Пропонуємо подумати про те, щоб додати незвичайний інгредієнт.

Про це стало відомо завдяки новому рецепту від одного з українських блогерів, що постійно ділиться свіжими рецептами у мережі YouTube.

Кукурудза на молоці, скріншот: YouTube

Щоб насолоджуватись надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукт має бути половина від загального обсягу рідини.

Популярні новини зараз

Мінімальні пенсії з 1 липня: чи збільшать виплати пенсіонерам

Успадкували житло — залишитесь без копійки: коли держава покарає за отриману нерухомість

Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

Молоко. Фото: скрін youtube

Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити лише в одному молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, які відповідають за кінцевий результат.

Кукурудза на молоці, скріншот: YouTube

Це зовсім небагато солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку дістали з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною із відчутним молочно-вершковим післясмаком.

А ще, можна подумати про варіант, для тих, хто любить робити овочі на грилі. Для цього необхідно зробити "молочний" маринад. Все, що нам потрібно – це замочити качани в молоці. Достатньо додати солі до смаку і не тримати в такому маринаді більше 24 годин.

Нагадаємо, морепродукти, курячі яйця та доставка їжі: які продукти стали розкішшю для українців через війну.

Раніше повідомлялося, які продукти в Україні злетять у ціні вже у серпні-липні: експерти назвали дві причини.

Також, ціни дивують все більше: скільки в українських супермаркетах просять за свинину, курятину та сало.