Пропонуємо вам ознайомитися з шикарним рецептом кабачків в гострому соусі для консервації.

Для цього нам знадобляться такі інгредієнти, такі як три кілограми кабачків, три одинички моркви, один гіркий перець, 100 г часнику, склянка оцту (9%), стільки ж рослинної олії та цукру, а також дві столові ложки солі.

Кабачки, скріншот: Youtube

Приготування починається з банок і кришок, які обов'язково потрібно вимити і простерилізувати, щоб у майбутньому не було жодних проблем. Потім беремо кабачки, вимиваємо їх і нарізаємо скибочками, або тонкими кружальцями, як вам буде зручніше.

Кабачки, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Показати ще

Часник та морквину прокручуємо через м'ясорубку, і на наступному етапі займаємося маринадом. Для нього буде потрібний просторий таз, куди згодом слід вилити оцет, олію, а також засипати цукор і сіль. Поставити посуд на середній вогник та довести до кипіння.

Потім додати суміш прокручений часник з морквою, і продовжити варити маринад протягом п'яти хвилин. Далі викладаємо в маринад нарізані раніше кабачки.

Кабачки, скріншот: Youtube

Варіння триває ще протягом двадцяти п'яти хвилин на невеликому вогні, але враховуйте час з моменту закипання. Готові кабачки в гострому соусі відразу ж розкладаємо в гарячі стерильні банки, закочуємо їх кришками і укутуємо в ковдру до охолодження.

Набір продуктів, зазначений на самому початку, дозволить вам приготувати три літри консервованих кабачків.

Кабачки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що 5 хвилин – це багато чи мало? Рецепт грушевого торта, який насамперед "знесеться" зі столу.

Раніше ми повідомляли про смачний аґрус у банках на зиму: всього 2 інгредієнти та ні грама цукру.