Грушевий торт, який з'їдається за 5 хвилин, стане прикрасою святкового столу, а також гарною ідеєю на кожен день.
Адже готується неймовірно просто, а смаку його не передати словам. У рецепті вказано кількість складових для приготування 5 порцій.
Інгредієнти:
- 4 груші;
- 250 г борошна;
- 225 г цукру;
- 165 г олії;
- 1 яйце;
- щіпка меленої кориці (0,2 ч. л);
- щіпка меленого імбиру (0,2 ч. л).
Приготування:
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Щоб приготувати тісто для грушевого торта, спочатку змішуємо 125 г олії, 100 г цукру, яйце та борошно. Повинно вийти еластичне тісто, яке ставимо на 30 хвилин у холод.
Для приготування начинки в каструлю висипаємо 100 г цукру, ставимо на маленький вогонь і заважаємо, поки він не почне танути і коричневіти. Далі додаємо 40 г олії, імбиру та кориці і помішуємо поки олія не розтане.
Груші чистимо від шкірки, вирізаємо серединки і нарізаємо зручними часточками. Кидаємо їх у киплячу карамель, перемішуємо, зменшуємо вогонь і злегка протушкуємо.
Тепер на дно форми викладаємо груші, поливаємо карамеллю, в якій вони нудилися. Пісочне тісто розгортаємо і накриваємо їм груші. Краї треба підштовхнути. Випікаємо в гарячій духовці за температури 200 градусів протягом 30-40 хв. Далі даємо постояти 10-15 хвилин.