Влітку вже не так хочеться посьорбати теплого супчика, як взимку чи восени через спеку. Тому в хід йде всіма улюблена "Окрошка".
Але в літній період також хочеться чогось зовсім легкого. А що якщо спробувати зробити щось крутіше, ніж Окрошка?
Наш суп "Мозаїка" точно сподобається любителям рибки та овочів. Він одночасно ситний і легкий і кожен член вашої родини точно попросить добавки.
Інгредієнти:
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
- 300-500 г рибного філе;
- 2-3 шт. моркви;
- 2-3 шт. картоплі;
- 1 шт. червоного солодкого перцю;
- 1/3 ст. білого вина;
- 2-3 ст. майонезу;
- зелень, сіль – до смаку.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Філе риби нарізувати|нарізати| кубиками, залити холодною водою і зварити бульйон. Рибу викласти, бульйон процідити.
- Моркву нарізати кружальцями, очищений від насіння солодкий перець – кубиками, картопля також нарізати кубиками.
- Викласти овочі в бульйон, посолити та варити протягом 10 хвилин.
- Потім влити біле вино в суп, поварити 5 хвилин. Готовий суп розлити на тарілках, прикрасити зеленню.
- Рибу подати окремо, полив її майонезом і прикрасивши гілочками петрушки. У суп можна доюавити сухарики. Смачного!
Спробуйте цей легкий рецепт і ви, можливо, більше не захочете варити "Окрошку", з якої дуже багато мороки.
Нагадаємо, що жодних банок та консервації: як швидко приготувати "сиру" ікру з баклажанів.
Раніше ми повідомляли, що освіжаючий огірковий або бадьорий з імбиром і лимоном: 3 рецепти лимонаду, які освіжать у спеку.
Також не зайвим буде ароматний компот із яблуками та персиком: секрет у рецепті допоможе зробити смачніше, ніж сік "Мультифрукт".