Зовсім скоро в Україні розпочнеться баклажанний сезон. Рецептів із цим овочом існує безліч, і в кожної господині знайдеться коронний спосіб приготування баклажанів на зиму.

Співтовариство "Ленивий кухар" у Телеграм пропонує варіант зимової заготівлі з баклажанів по-корейськи з болгарським перцем.

Баклажани з солодким перцем по-корейськи. Скрін, відео YouTube

Що знадобиться:

  • Чотири штуки баклажанів середнього розміру,
  • Чотири-п'ять морквин,
  • Три штуки болгарського перцю,
  • Пучок кінзи,
  • Упаковка приправи для моркви по-корейськи,
  • Дві столові ложки солі,
  • Столова ложка цукру
  • Дві столові ложки оцту,
  • Шість-сім зубчиків часнику,
  • 150 мілілітрів рослинної олії (розжареної).

Баклажани з солодким перцем по-корейськи. Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Як готувати:

Відварити баклажани в киплячій підсоленій воді до напівготовності.

Поставити під прес приблизно на одну годину.

Розрізати кожен баклажан на брусочки і змішати все з інгредієнтами, що залишилися. Відправити в холодильник для просочення на кілька годин, краще на добу.

Баклажани з солодким перцем по-корейськи. Скрін, відео YouTube

Нагадаємо про густе варення зі сливи без кісточок на зиму: підготуйте всього 2 інгредієнти та банки. За цим рецептом варення зі сливи виходить дуже насиченим і густим, а текстура більше схожа на джем.

Раніше ми повідомляли, що просто додайте це до борщу і станете королем кухні: рецепт, яким захочеться готувати завжди. Наливаємо борщ у тарілку і кладемо туди обсмажену рибку. Так і подаємо.

Також не зайвим буде ароматний компот з яблуками та персиком: секрет у рецепті допоможе зробити смачнішим, ніж сік "Мультіфрукт".