Соковиті і смачні котлети неможливо уявити без фаршу, теплого молока і м'якішу хлібу. Проте, іноді буває так, що шматочка хлібу немає вдома, а ви вже почали готувати страву.
Можна знайти чудову альтернативу мучному у котлетах, яка зробить вашу більш дієтичною та корисною для корисною для організму.
Що ж додати до ваших котлеток, щоб не зіпсувати їх смак?
Є відразу два відмінні варіанти.
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Тертий кабачок
Як і хліб, цей інгредієнт стане чудовим зв’язуючим компонентом. Котлети вийдуть цілісними, ніжними та апетитними без підвищення калорійності та появи зайвих присмаків.
У фарш можна покласти не лише кабачок, а й якийсь інший тертий овоч. Наприклад, морквину, цибулину чи картоплю.
Яєчний білок
Багато господарок додають у котлетний фарш яйця. Такий інгредієнт добре скріплює м’ясну основу. Але виникає проблема: котлети можуть виявитися занадто сухими і жорсткими.
Тому досвідчені кулінари радять використати не все яйце, а лише білок. Причому перед додаванням до фаршу цей компонент треба добре збити. Вийде маса, завдяки якій страва набуде м’якості та пишності.
Нагадаємо, що готується із простих та смачних продуктів: циганський рецепт жульєна з куркою та кабачками, але без грибів.
Раніше ми повідомляли, що всього 2 інгредієнти, а смакота неймовірна: як приготувати варення з чорної смородини на сковороді.
Знай.uа писав, 100-річна бабуся зізналася, як дожила до такого віку, випиваючи щодня один напій: "Я весь час думала..."