М'ясо входить до щоденного раціону більшості людей, тому його правильна обробка та приготування дуже важливі. Однак господині припускаються великої помилки, коли промивають даний продукт.
Існує декілька вагомих причин, чому м'ясо не рекомендується мити. Варто враховувати, що через продукт можна перенести безліч бактерій на поверхні, кухонне приладдя та інші продукти харчування, що призводить до поширення патогенних мікроорганізмів.
Люди створюють потенційну небезпеку для здоров'я, коли миють м'ясо під проточною водою, адже бактерії на його поверхні розпорошуються навколо раковини та на інші поверхні.
До того ж, така обробка не може повністю усунути бактерії. Деякі їх види, такі як сальмонела та ешерихія коли, можуть проникати всередину продукту. Тільки правильна термічна обробка може їх вбити. Саме з цієї причини приготування м'яса з високими температурами є найкращим та надійним способом обробки.
Слідом за Одесою: експерт назвав наступне місто, якому загрожує блекаут
Гороскоп на сьогодні 19 грудня: активність Овнів, успіх Левів та ревнощі Скорпіонів
Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
І що не менш важливо – коли ми миємо м'ясо, частина корисних поживних речовин може просто загубитися. Деякі їх, такі як вітамін В, вимиваються водою.
Раніше ми писали про те, що не здумайте їсти черешню, яка з'явилася на ринках: кому з українців заборонені ягоди
Як повідомляв Знай.ua, пожалкуєте, що не дізналися цього раніше: як слід зберігати кавун, щоб уникнути отруєння - корисні поради
Також портал Знай.ua писав, що більше ніяких ножів і плям на руках: найшвидший спосіб почистити молоду картоплю