М'ясо входить до щоденного раціону більшості людей, тому його правильна обробка та приготування дуже важливі. Однак господині припускаються великої помилки, коли промивають даний продукт.

Існує декілька вагомих причин, чому м'ясо не рекомендується мити. Варто враховувати, що через продукт можна перенести безліч бактерій на поверхні, кухонне приладдя та інші продукти харчування, що призводить до поширення патогенних мікроорганізмів.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Люди створюють потенційну небезпеку для здоров'я, коли миють м'ясо під проточною водою, адже бактерії на його поверхні розпорошуються навколо раковини та на інші поверхні.

До того ж, така обробка не може повністю усунути бактерії. Деякі їх види, такі як сальмонела та ешерихія коли, можуть проникати всередину продукту. Тільки правильна термічна обробка може їх вбити. Саме з цієї причини приготування м'яса з високими температурами є найкращим та надійним способом обробки.

Популярні новини зараз

Нові виплати для пенсіонерів: кому додатково нарахують до 3000 грн

В Україні посилять мобілізацію чоловіків віком від 50 років – названі умови

Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини

Пенсіонерам виплатять 12 500 грн: кому і що треба подати у ПФУ

Показати ще

Ціни на м'ясо, скріншот: YouTube

І що не менш важливо – коли ми миємо м'ясо, частина корисних поживних речовин може просто загубитися. Деякі їх, такі як вітамін В, вимиваються водою.

Раніше ми писали про те, що не здумайте їсти черешню, яка з'явилася на ринках: кому з українців заборонені ягоди

Як повідомляв Знай.ua, пожалкуєте, що не дізналися цього раніше: як слід зберігати кавун, щоб уникнути отруєння - корисні поради

Також портал Знай.ua писав, що більше ніяких ножів і плям на руках: найшвидший спосіб почистити молоду картоплю