Дитинство - найкраща та щаслива пора для багатьох людей. Саме тоді ми їли смакота, відпочивали в селі у бабусі, поспішали на річку з друзями або ж їли шовковицю прямо на дереві.
Всі ці моменти залишаються в нашій пам'яті, і кожен мріє хоч на мить, але повернути їх назад. Найпростіше це зробити, згадуючи смакоти, які ми всі так любили в дитинстві.
З початком повномасштабної війни українці перебувають у стресі і хоча б швидкоплинне, але повернення в дитинство здатне розслабити нервову систему. Пропонуємо зробити вам це за допомогою поїдання смачної шоколадної ковбаси. Легендарний рецепт нам вдалося роздобути.
Інгредієнти:
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
- печиво "Мрія" - 400 г (2 упаковки);
- масло вершкове - 150 г;
- згущене молоко - 250-300 г;
- Какао – 8-10 ст.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Печиво подрібнюємо в блендері до дрібної крихти, залишаться шматочки трохи більші (так і треба).
- Додаємо розтоплене вершкове масло, згущене молоко і какао. Перемішуємо до однорідної липкої консистенції, схожої на пластилін.
- Викладаємо на фольгу, згортаємо і ліпимо трикутну ковбасу. З цієї пропорції має вийти 2,5 ковбаси.
- Забираємо в холодильник на годину чи більше. Потім нарізаємо та подаємо.
Гарантуємо, що десерт розлетиться за хвилину серед дітей та дорослих.
Нагадаємо про секрети ідеального абрикосового варення: рецепт, який захочеться залишити лише для себе.
Раніше ми повідомляли, що після такого борщу вам відразу зроблять пропозицію: 5 хитрощів які зроблять вашу страву ресторанним.