Далеко не кожен кухар може похвалитися тим, що здатен приготувати ніжне м’ясо таким способом.
Для приготування ніжного та м'якого м'яса потрібно знати деякі хитрощі. Про них повідомляє портал ProstoWay.
Варто пам'ятати, що не всі види м'яса підійдуть для такого приготування. Потрібно вибирати менш жирне м'ясо.
Кулінари не рекомендують відправляти на тушкування м’ясо без маринаду. Десь за годину до початку приготування краще залишити його в маринаді. Чудово підійде розсіл, де є якісь кислі продукти.
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Перед початком тушкування слід нарізати м’ясо — кубиками чи іншими шматочками, але обов’язково поперек волокон. Після цього продукт обсмажуємо і лише потім — тушкуємо. Обсмажування зробить шматочки більш соковитими та ніжними.
Нагадаємо, ми писали, що мозок запрацює як в молодості: дієтолог дала рецепт корисного коктейлю.
Як повідомляв "Знай.ua" огірки будуть хрумкі та гостренькі: рецепт маринування з лимоном, який попросять усі подруги.
Також "Знай.ua" інформував, краще, ніж у "Галя балувана": рецепт ароматних пельмешок, які смачніші навіть за найдорожчі магазинні.