Вже на весь стартував сезон кабачків, а це означає саме час приготувати щось смачненьке з цього овочу.
Кабачок дуже різноманітний, адже їх можна готувати на мангалі, сковороді чи запікати у духовці. Найсмачніші та ароматні кабачки виходять саме на мангалі, але якщо у вас його немає, то можна використовувати скороду гриль.
Для початку розріжете кабачки вздовж на скибочки приблизно пів сантиметра. Зробіть ножем на них сіточку і злегка посоліть і окропіть оливковою олією і можна додати бальзамічного соусу. Сковороду гриль теж потрібно збризкати маслом і викласти на неї кабачки і трошки підрум'янити.
Після цього кабачки слід поставити до духовки, щоб вони допеклися. При цьому кабачки потрібно буде періодично перевертати.
Готуємо соус дзадзики. Беремо сметану або грецький йогурт додаємо чесок, свіжий огірок, кріп та сіль. За бажанням можна додати 2 ложки соку лимона. Все добре перемішуємо та викладаємо соус на приготовлені кабачки.
Нагадаємо про заправку для борщу на зиму – рецепт: як у рази спростити приготування головної страви української кухні.
Раніше ми повідомляли про приголомшливе малинове вино з трьох інгредієнтів: його смак зведе з розуму будь-кого. На смак вино чудове, як і на зовнішній вигляд – має яскравий, рубіновий колір.
Популярні новини зараз
Показати ще
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід
Чоловікам віддаватимуть дітей після розлучення: з'явився революційний законопроект
Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Також не зайвим буде найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти. Його приготування не займе багато часу, проте взимку це варення стане яскравим доповненням до посиденьок з чаєм.