Вже на весь стартував сезон кабачків, а це означає саме час приготувати щось смачненьке з цього овочу.
Кабачок дуже різноманітний, адже їх можна готувати на мангалі, сковороді чи запікати у духовці. Найсмачніші та ароматні кабачки виходять саме на мангалі, але якщо у вас його немає, то можна використовувати скороду гриль.

Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео

Для початку розріжете кабачки вздовж на скибочки приблизно пів сантиметра. Зробіть ножем на них сіточку і злегка посоліть і окропіть оливковою олією і можна додати бальзамічного соусу. Сковороду гриль теж потрібно збризкати маслом і викласти на неї кабачки і трошки підрум'янити.
Після цього кабачки слід поставити до духовки, щоб вони допеклися. При цьому кабачки потрібно буде періодично перевертати.

Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео

Готуємо соус дзадзики. Беремо сметану або грецький йогурт додаємо чесок, свіжий огірок, кріп та сіль. За бажанням можна додати 2 ложки соку лимона. Все добре перемішуємо та викладаємо соус на приготовлені кабачки.

Кабачки, скріншот із відео

Нагадаємо про заправку для борщу на зиму – рецепт: як у рази спростити приготування головної страви української кухні.

Раніше ми повідомляли про приголомшливе малинове вино з трьох інгредієнтів: його смак зведе з розуму будь-кого. На смак вино чудове, як і на зовнішній вигляд – має яскравий, рубіновий колір.

Популярні новини зараз

"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід

Чоловікам віддаватимуть дітей після розлучення: з'явився революційний законопроект

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Показати ще

Також не зайвим буде найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти. Його приготування не займе багато часу, проте взимку це варення стане яскравим доповненням до посиденьок з чаєм.