Приготувати в домашніх умовах смачні алкогольні напої не так вже й складно, як багатьом може здатися, тим паче деякі рецепти не передбачають використання горілки або спирту.
Наприклад, як це малинове вино. На смак воно приголомшливе, як і на зовнішній вигляд – має яскравий, рубіновий колір. Готується напій лише з 3 інгредієнтів.
Вино слід зберігати в прохолодному місці або в холодильнику, а випити рекомендується того ж року, коли воно виготовлене.
Інгредієнти:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- Малина 4 кг
- Вода 4 л
- Цукор 1,2 кг
Як приготувати вино:
Переберіть малину, але не мийте. Розімніть плоди і покладіть їх у відповідну скляну ємністю об'ємом близько 10 літрів. Налийте воду в каструлю і закип'ятіть її, додайте цукор і залиште кипіти, поки не вийде приємний цукровий сироп.
Дайте йому охолонути до кімнатної температури та змішайте з малиновим пюре. Місткість закрийте кришкою або ще чимось. Отвір має бути дуже добре запечатаний, щоб вийшло вино, а не оцет.
Ферментація триває від 3 до 5 днів, після чого залишок видаляють, процідивши. Залишіть малинове вино у теплому місці ще на 2-3 дні. Після цього терміну вино витримують у прохолодному місці та після завершення бродіння вино розливають у пляшки, які знову дуже добре закупорюють.
Раніше ми писали про те, як правильно заморожувати руків'я на зиму, щоб вона не втратила свої властивості: два способи
Як повідомляв Знай.ua, консервовані "смарагдові" огірочки, які збережуть свій колір навіть у банку: простий рецепт з вишнею та горілкою