Український президент неодноразово розповідав у інтерв'ю про свої кулінарні вподобання.

Лідер держави обожнює їсти все, що готує дружина, але найбільше йому подобається м'ясо.

Стейк, скріншот: YouTube

"Найбільше я люблю яловичий стейк, але рідко його зараз їм. Я взагалі люблю готувати м’ясо на грилі, хоча теж це дуже рідко роблю"- розповідає він.

Втім найсмачніший та найсоковитіший стейк готується не на грилі чи сковорідці, а на тандирі.

Тандир – це піч-жарівня, мангал кулястої форми для приготування їжі.

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Пічка Тандир. Фото кадр з Youtube

Смачним рецептом м'ясної страви поділилося видання РБК-Україна.

Тож пропонуємо вам освоїти рецепт стейка з яловичини, щоб порадувати другу половинку президентською стравою.

Інгредієнти

  • Яловичина - 300 г;
  • Спеції - за смаком;
  • Перець, сіль - за смаком;
  • Олія рослинна.

Як приготувати стейк з яловичини

Спосіб приготування:

  1. Яловичину потрібно нарізати на шматочки завтовшки 2-2,5 см.
  2. Стейки необхідно висушити серветкою та натерти сумішшю солі та перцю.
  3. Тандир розігріти до 71°C і помістити в нього яловичі стейки.
  4. Через 10 хвилин перевірити м’ясо та перевернути його.
  5. За необхідності допікати стейки, але не пересушувати — на це знадобиться ще близько 10 хвилин.

  6. Готове м’ясо вийняти з тандира та дати йому постояти 5-10 хвилин. Далі залишається лише нарізати стейки та насолоджуватися їх смаком.

Раніше ми писали про те, як приготувати шкварки і чим може бути корисне засмажене сало: відповідь може здивувати

Як повідомляв Знай.ua, найсмачніший лимонад на основі цитрусової шкірки, який освіжить у спеку: проста заготівля завжди буде під рукою