Український президент неодноразово розповідав у інтерв'ю про свої кулінарні вподобання.
Лідер держави обожнює їсти все, що готує дружина, але найбільше йому подобається м'ясо.
"Найбільше я люблю яловичий стейк, але рідко його зараз їм. Я взагалі люблю готувати м’ясо на грилі, хоча теж це дуже рідко роблю"- розповідає він.
Втім найсмачніший та найсоковитіший стейк готується не на грилі чи сковорідці, а на тандирі.
Тандир – це піч-жарівня, мангал кулястої форми для приготування їжі.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Смачним рецептом м'ясної страви поділилося видання РБК-Україна.
Тож пропонуємо вам освоїти рецепт стейка з яловичини, щоб порадувати другу половинку президентською стравою.
Інгредієнти
- Яловичина - 300 г;
- Спеції - за смаком;
- Перець, сіль - за смаком;
- Олія рослинна.
Як приготувати стейк з яловичини
Спосіб приготування:
- Яловичину потрібно нарізати на шматочки завтовшки 2-2,5 см.
- Стейки необхідно висушити серветкою та натерти сумішшю солі та перцю.
- Тандир розігріти до 71°C і помістити в нього яловичі стейки.
- Через 10 хвилин перевірити м’ясо та перевернути його.
- За необхідності допікати стейки, але не пересушувати — на це знадобиться ще близько 10 хвилин.
- Готове м’ясо вийняти з тандира та дати йому постояти 5-10 хвилин. Далі залишається лише нарізати стейки та насолоджуватися їх смаком.
Раніше ми писали про те, як приготувати шкварки і чим може бути корисне засмажене сало: відповідь може здивувати
Як повідомляв Знай.ua, найсмачніший лимонад на основі цитрусової шкірки, який освіжить у спеку: проста заготівля завжди буде під рукою