Панірувальні сухарі допомагають вашим котлеткам, відбивним, шніцелям та нагетсам зберігати соковитість усередині та роблять їх більш апетитними та золотистими ззовні.
Зазвичай їх купують у магазині або готують самостійно з сухого хліба.
Та якщо ви приготували фарш чи вже відбили м'ясо та виявили що панірувальні сухарі закінчилися- не поспішайте одразу бігти до магазину. На вашій кухні точно знайдеться чудова альтернатива.
Мабуть, найочевидніший варіант – борошно. Для м'яса чудово підійде як пшеничне, а й будь-яке інше, наприклад, кукурудзяне, рисове, вівсяне тощо.
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження
Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало
Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять
Більш щільну скоринку, якщо порівнювати з борошном, створює манна крупа.
Як і у першому, так і в другому випадку рибу, м’ясо, котлети, шніцелі та інше спочатку потрібно занурити в яйце, а потім – у борошно (манку).
Нарешті, виручити в скрутній ситуації здатні будь-які хрусткі снеки, наприклад, крекери зі смаком цибулі або чіпси.
Перед використанням їх слід подрібнити на крихту.
Зробити це можна в блендері або навіть у зип-пакеті: перекладіть печиво або чіпси в щільний мішок, випустіть повітря, закрийте і прокатайте качалкою.
Нагадаємо, шалено смачний салат із кабачків у банках: сім'я буде дякувати вам цілу зиму
Як повідомляв "Знай.uа", спробуйте цей плов із сухофруктами і ви не зможете готувати інакше: рецепт, якому позаздрять і узбеки
Знай.ua писав, як приготувати смачний, ароматний і наваристий бульйон з курки? Найпростіші секрети, які ви могли забути