Смачні та ароматні сирники ідеальний та швидкий варіант сніданку для дорослих та дітей. Однак вони не завжди виходять навіть у ідеальних господинь.
Іноді трапляється ситуація коли сирники не тримають форму, розпадаються та виглядають зовсім неестетично.
Тож треба знати деякі хитрощі, щоб ваш сніданок не розвалювався на сковороді та зберігав апетитний зовнішній вигляд.
ЯК ГОТУВАТИ СИРНИКИ
Як відзначають кулінарні експерти, весь секрет додавання одного додаткового компонента – кокосової стружки.
У цьому випадку тісто триматиме форму. На 1 кг сухого сиру слід додавати лише 80 г такого інгредієнта.
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Також треба взяти 100 г борошна, 80 г цукру, пакетик ваніліну, трошки солі та 2 яйця.
Взиваємо два яйця. Додаємо до них цукор і все добре перемішуємо.
До збитих яєць додаємо сир та все добре перемішуємо.
До інгрідієнтів додаємо борошно і замішуємо сирне тісто.
Формуємо сирнички та еред cмаженням обвалюємо їх в борошні.
Викладати сирнички потрібно на добре розігріту сковороду.
Готувати сирники треба до золотистої скоринки на слабкому вогні та під кришкою.
Смачного!
Раніше ми писали про те, що підкорить ваше серце і шлунок: пікантна молода картопля з часником на сковороді
Також "Знай.ua" інформував, ваша окрошка стане ще смачнішою, якщо ви додасте цей інгредієнт: рецепт доведеться роздати всім родичам.